Nyhedsbrev 2 for hesteejere - Hjortekær Rytterklub

Gå til indhold

Hoved menu:

Nyhedsbrev 2 for hesteejere

<br />

Hjortekær den 31. oktober 2009


Hubertusjagt
Husk, det er i morgen, der er Hubertusjagt i Dyrehaven - mon ikke Simone deltager.

Ny i stalden
Per 1. november (i morgen) ankommer Line Louisa Adraktas med en vallak og en hoppe i henholdsvis boks 3 og 4, tag godt imod Line og hjælp hende med at finde sig til rette.

Sponsorer
Kender du nogen der har behov eller har din virksomhed brug for reklame eller et link på www.hjortekaer-rytterklub.dk, så tager vi meget gerne imod et sponsorbidrag. Et hvert bidrag af denne slags, vil blive brugt til at forbedre ridefaciliteterne.

Julehygge på halmloftet
Traditionen tro vil der være julegløgg og hygge på halmloftet. Bestyrelsen har fastsat datoen til søndag den 13. december 2009 kl. 16:00. Reservér allerede nu tidspunktet og hold øje med detaljerne når, der kommer opslag i rytterstuen.

Ormekur
Annelise har lovet at stå for indsamling af de obligatoriske gødningsprøver. Næste gang bliver april 2010.

Ridebanen - vær med
Ridebanen er blevet ordnet, men efter heftig regn i ugens løb er banen nu blevet en mudderpøl. Vi fortvivler naturligvis ikke, men holder hovedet koldt og fortsætter med at ordne banen. Når der kommer tørring skal banen rettes op. Ikke mindre end 25 cm. skal graves af i den ende, der vender mod staldgavlen. Særligt langs det østlige hegn, skal hovslaget graves frit. Alt det frigravede banemateriale skal kastes ind på banens midte, hvor det laveste punkt findes. Som vejret er nu, kan vi ikke koordinere dette arbejde. Alle ryttere opfordres derfor på denne måde til at tage en tørn med, så når du har tid og lyst, fatter du en skovl - start med det østlige hovslag.
Først når disse ting er gjort, kan og skal banen harves i dybden for at frigøre drænet mest muligt. Håbet er, at der bliver en mere permanent forbedring af ridebanen.

Tjen en ekstra skilling ved at tage heste ud og/eller ind
Der er hesteejere, der efterlyser hjælp til at lukke ind og/ud. Bestyrelsen vil gerne høre fra personer, der er interesseret i at tjene lidt ekstra.
Er det noget for dig eller kender du en, så send en mail til formand@ghrk.dk eller kontakt et bestyrelsesmedlem.

Redaktionen tager imod dine nyheder
Har du et bidrag eller en historie af nyhedsværdi til Nyhedsbrevet - send den til formand@ghrk.dk.

Hvornår var du sidst på www.hjortekaer-rytterklub.dk?

Med venlig hilsen
HJORTEKÆR RYTTERKLUB

 
 
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu