Priser - Hjortekær Rytterklub

Gå til indhold

Hoved menu:

Priser

Opstaldning

Priser:

  • Boksleje 1.410,- pr. måned inklusiv ridebanekort.*

  • Ridebanekort for ryttere fra andre stalde kr. 500,- pr. hest/måned. ***


Tilvalg:

  • Leje af loftplads 4 x 0,8m med plads til ca. 48 bundter halm/hø kr. 180,- pr. måned. **
  • Leje af skabsplads kr. 20,- pr. måned (begrænsede pladser).
  • Undervisning: Du kan medbringe egen underviser eller modtage privat undervisning i dressur af vores underviser, prisen er pr. 1/2 time kr. 100,-

  • Leje af trailer for kørsel af foder kr. 50,- pr. gang. NB.: Traileren skal altid "overnatte" på sin faste parkeringsplads ved garagerne.


* Ved kontraktunderskrivelse betales et depositum svarende til to måneders leje.
Prisen for boksleje dækker lejen af boksen samt benyttelse af ridebaner og folde mv. Hertil skal påregnes udgifter til eget indkøb af foder og strøelse med mere. Der er ikke ansat personale, hvorfor lejerne forventes at yde en indsats til renligholdelse og til faciliteternes vedligeholdelse.
Indkøb og fodring koordineres almindeligvis mellem hesteejerne, hvorved der sikres fordelagtige ordninger.

** Der foretages fælles indkøb af halm og hø. Bruger du ikke fællesindkøbet, kan du selv indkøbe halm/hø og leje oplagsplads på loftet. Ved kontraktunderskrivelse betales et depositum svarende til én måneds leje af oplagspladsen.

NB.: Ormekur er obligatorisk for heste med orm. Gødningsprøve indsamles sædvanligvis i oktober (anbefalet) og april (obligatorisk), hvorefter evt. ormekur skal gives efter dyrlægens anvisning. Hesten skal holdes vaccineret mod influenza.

*** Ridebanekort for ryttere fra andre stalde.
Benyt venligst nedenstående skema hvis du ikke er opstaldet i Hjortekær Rytterklub, men ønsker ridebanekort til din hest. Kortet udstedes for et begrænset antal heste og gælder for et år ad gangen. Du kan til enhver tid opsige ridebankortet i gyldighedsperioden med en måneds varsel i forbindelse med fraflytning fra din nuværende opstaldning.

Bemærk, at den nye store ridebane kun må benyttes til dressur. Dette gælder ikke onsdage i tidsrummet kl. 14 - 18, hvor der må springes. Den lille ridebane kan bruges til longering, dressur, spring og løsspringning mv. Med ridebanekort har du også adgang til rytterstuen og bindebommene. Har du flere heste, skal du løse ridebanekort for hver hest. Kortet gælder også for dine halvparter. Husk, at slukke banelyset straks efter brug af banen! Læs iøvrigt reglerne for brug af ridebanerne her på siden eller på opslaget i rytterstuen.

 


Sidst opdateret d. 02.08.2019/CH

 
 
 
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu