Undervisning - Hjortekær Rytterklub

Gå til indhold

Hoved menu:

Undervisning

Ridefaciliteter
Undervisning

Du er velkommen til at medbringe egen underviser her i Hjortekær Rytterklub når bare, der tages hensyn til de andre ryttere, der ønsker at bruge ridebanen.

Du kan også vælge at bruge vores lokale underviser i dressur, som er Peter Hoffmann.
Som mangeårig dressurrytter og -instruktør tilbyder Peter undervisning for dig, der ønsker et større udbytte af din hest og din ridning. Undervisningen tilbydes hvad enten du er avanceret dressurrytter, ungrytter med ambitioner eller rytter med grundlæggende erfaring.

Vi aftaler undervisning efter dine behov eller ønsker både hvad angår tidspunkt og målsætning. Der lægges vægt på, at du rider hesten frem bagfra til en let anstillet tøjle, så du får en følsom, løsgjort og lydig hest med god bæring og rygsving.

Som noget naturligt tager vi udgangspunkt i dit nuværende niveau og ambitioner. I forbindelse med undervisningen, vil du periodevis og gratis, blive tilbudt optagelse på video af din ridning, så du selv kan følge udviklingen.

Dit behov eller målsætning kan være en kombination af mange ting f.eks.
- at forbedre din opstilling og indvirkning med énsidige henholdsvis diagonale hjælpere,
- at få grundridningen i orden. Ride frem og ned til biddet, ride med halve parader, ride ind i parade og tilbagetrædning mv. og           samtidig bevare suget på biddet,
- at træne overgange mellem gangarterne,
- at ride stævneprogrammer og pudse stilen af til næste stævne,
- at lære schenkelvigninger, versader, traversader, changementer mv.,
- at forbedre hestens samlingsgrad i skridt, trav og galop.
Det kan også være, at du har en hest, der byder på vanskeligheder eller udfordringer.

Undervisning er en af de mange faciliter Hjortekær Rytterklub har at byde på. For at give det bedste udbytte, tilbydes undervisning efter fast aftalte i dressur en eller flere gange om ugen. 

Aftale om undervisning kan gøres ved telefon eller sms til Peter på 4053 1119.

11.10.2016/pho

 
 
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu