Hjortekær Rytterklub

Gå til indhold

Hoved menu:

Billedgalleriet

Denne del af hjemmesiden indeholder billeder relevante for fællesskabet omkring Hjortekær Rytterklub. For at bevare privatlivets fred, er mange billeder kun tilgængelige for personer med log-in. Som hesteejer eller ejermedlem i Hjortekær Rytterklub modtager du automatisk Password og Kode. Mail til formand@hjortekaer-rytterklub.dk hvis du har glemt dit password eller endnu ikke er registreret som bruger.

Billederne kan leveres af alle, der har sin færden i vort dejlige område. Eneste betingelse er, at billederne skal være af en sådan art, at de afspejler aktiviteter, der har sit udspring i Hjortekær Rytterklub.

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at afvise billeder der ikke skønnes at leve op til ånd og formål med billedgalleriet.

Hvis du har interessante billeder, modtager vi gerne dine billeder til formand@hjortekaer-rytterklub.dk. Medsend gerne dine kommentarer til billederne.

Bemærk: Menuer mærket * kræver ikke login!

11.10.2016/pho

 

Bare dine billeder har relevans for Hjortekær Rytterklub modtager vi gerne dit bidrag. Billeder fra gammel tid har også interesse!

 
 
 
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu